11.02.2011 Коментарів: 26 0 3476 Переглядів

Реєстрація Вконтакті тепер лише по запрошенням.

[singlepic id=143 w=381 h=200 float=left]

Привіт! Ви не повірите, що вчора сталося… Реєстрація в одній з найпопулярніших соціальних мереж Вконтакті.ру тепер буде відбуватися лише по запрошенням. Пряма, звичайна реєстрація була закрита вчора ввечері. Саме таким чином, команда розробників мережі на чолі з Павлом Дуровим вирішили боротися зі спамом, який останні місяці просто перевантажив цю соцмережу.

Як можна побачити на зображенні нижче (воно клікабельне) тепер, для того, щоб зареєструватися Вконтакті потрібно мати спеціальне запрошення (інвайт).

[singlepic id=142 w=257 h=100 float=center]

Можливість роздавати запрошення для реєстрації нових людей поки доступна не всім. Але відомо, що сторінка з інвайтами буде знаходитись за наступною адресою:

http://vkontakte.ru/invite.php

Звичайно , таким чином у багатьох кулл хацкерів накрився бізнес по створенню ботів та фейків. Зате тепер можна спекулювати на інвайтах, що уже простежується у деяких випадках. Хоча, з іншої сторони, не так уже й багато людей зараз насправді реєструються у цій соціальній мережі. Всі, хто хотів, уже давно зареєстровані, а ті, хто не хоче, навряд чи коли-небудь зареєструються.

Поки не зрозуміло за яким принципом розподіляють людей в даний момент, на тих, хто може давати інвайти, й тих, кому така опція недоступна. Зрештою, думаю, скоро ми про все дізнаємось. Доречі, ось що написав про нову систему інвайтів Паша Дуров у себе в блозі (мовою оригіналу):

Сегодня мы возвращаемся к истокам – системе приглашений. С этого дня зарегистрироваться ВКонтакте без приглашения нельзя. Небольшое количество пользователей уже получили право приглашать новых участников; другие получат ограниченное количество приглашений с течением времени.

Звичайно, дуже цікаво як же тепер перепрофілюються усі спамери, які до цього непогано заробляли на створенні просто величезної кількості несправжніх людей Вконтакті та продавали ці акаунти. Думаю, тепер значного поширення набуде взлом профілів. Тому раджу вам не відтягувати у довгий ящик і пошвидше змінити пароль “123456” на якийсь більш складний.

Також із головної сторінки соціальної мережі прибрали лічильник кількості зареєстрованих людей, який і вдень і вночі постійно крутився у сторону збільшення. Хоча насправді це було просто нереально, щоб настільки популярна мережа продовжувала наповнюватися новими людьми з такою швидкістю. Думаю, Вконтакті уже на 40-50% складається із несправжніх акаунтів.

Ось такі от новини. Так що хто ще не встиг зареєструватися в цій надпопулярній соціальній мережі, доведеться вам просити друзів або ж купувати у спекулянтів запрошення для реєстрації. Мені ж лишається тільки побажати вам успіху!

Ваш Олександр Дадак

Вам може сподобатися

Коментарів 26

  1. spirit
    Березень 04, 22:47 Відповісти
    Мне кажется, что правильно сделали... Теперь всяких там "окрашивание волос" и т.д. будет стучаться меньше...
  2. олена
    Березень 07, 13:47 Відповісти
    я хотіла зареєструватися в контакти але все марно ВИБИРІТЬ МЕНЕ БУДЬ ЛАСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. danc1r0k
    Березень 11, 17:13 Відповісти
    Шановні <strong>Олена</strong> та <strong>Настюха</strong>, я тут просто констатую факт, а не роздаю запрошення. Так що вибачайте.
  4. Артем
    Березень 22, 18:19 Відповісти
    Трохи тупо шо таке зробил ось у моєй сусідкі їй тільки купили ноут вона була в контакті її зламали а тепер не можливо зареєструватися бо такий номер її телефону вже використовується і шо робить????
    • danc1r0k
      Березень 22, 18:35 Відповісти
      як варіант, можна спробувати написати в техпідтримку вконтакті листа із проханням заблокувати попередній акаунт та дати можливість зареєствуватися по тому ж номеру. Але обов'язково потрібно писати із е-мейлу, на який здійснювалась реєстрація попереднього (взломаного) акаунту. Адреса техпідтримки вконтакті, якщо не знаєте: support@vkontakte.ru А ще можна спробувати вирішити проблему через друга який зареєстрований вконтакті. Нехай перейде на сторінку: http://vkontakte.ru/techsupp.php?fid=2
  5. Стас
    Березень 22, 21:45 Відповісти
    А наприклад я тим номером не користуюся мене взломали а реєструвався я давно з балди і не на існуючий Майл шо робити в такому випадку?
  6. olga
    Березень 28, 23:37 Відповісти
    Хочу запросити друга хоча цей весь прикол з запрошеннями думаю зайвий
  7. Сергiй
    Квітень 03, 09:14 Відповісти
    Я зарегестрировался в контакте пришел пароль я его сменил а на какой не помню! Обращался в службу тех поддержки! Оставлял заявки на востановление фото по которому можна меня опознать с паспорта и с вод прав ! от админа приходит ток один ответ не можем индетифицыровать! Что делать? Как востановить страничку?
  8. Фіглюк
    Серпень 05, 07:55 Відповісти
    Здається вже відновили реєстрацію власноруч. Рейтинги падають, то й стрибають вище голови
  9. Коля
    Вересень 03, 22:25 Відповісти
    Як зайти в контакт . Які можуть бути запрошення хрень якась раніше все було нормально!!!!!довбоїбізм!!!!
    • danc1r0k
      Листопад 25, 00:04 Відповісти
      Саме так, тепер можна зареєструватися і за допомогою телефону, потрібно буде ввести код підтвердження, який прийде у смс на ваш номер телефону.
  10. gorih
    Листопад 24, 23:11 Відповісти
    ну ти і пустозвон читай шо пише на сторінці реєстрації: "У випадку якщо у Вас немає знайомих, які могли б надіслати запрошення, Ви можете залишити нам Ваш номер телефону, і через деякий час ми надішлемо на нього логін і пароль для входу на сайт."
    • danc1r0k
      Листопад 25, 00:03 Відповісти
      По-перше, навчіться не ображати людей. По-друге, я з Вами корову не пас, тому попрошу не ти-кати мені. І по-третє, дивіться на дату публікації, а вже тоді робіть висновки. Звичайно, що майже за рік Вконтакті могли відбутися зміни, і вони очевидно відбулися.
  11. Марта
    Грудень 31, 18:35 Відповісти
    Я не можу зайти на свою сторінку,також не можу зареєструватись по-новому...Допоможіть!!!
    • danc1r0k
      Грудень 31, 19:19 Відповісти
      Навіщо реєструватися по-новому, якщо ваша стара сторінка прив"язана до мобільного телефону. Якщо реєструвати нову сторінку, потрібно і новий номер телефону. А на рахунок зайти на сторінку, 1. добре подивіться чи правильно ввели логін і пароль, 2. попробуйте не логін, а е-мейл 3. напишіть в техпідтримку

Залишити коментар