5 причин, чому я заслуговую на поїздку в Лондон на прем’єру «Голодних ігор»
21.02.2012 1 коментар 2328 Переглядів

5 причин, чому я заслуговую на поїздку в Лондон на прем’єру «Голодних ігор»

Сьогодні хотів би запропонувати вашій увазі дещо незвичну для даного блогу публікацію. Раніше ви могли читати замітку про те, як я добирався до Барселони. Хто ще не читав, може знайти її тут. Цього разу ж мої запити піднялися ще вище і я захотів відвідати Лондон. Саме тому і пишу дану публікацію у рамках конкурсу від веселого і доволі популярного українського туроператора «Куда Угодно».

Цей конкурс також безпосередньо стосується американської письменниці Сюзанни Коллінз та її мегапопулярного роману «Голодні ігри». За сценарієм якого уже було знято однойменний фільм. Хто ще не бачив трейлер – раджу переглянути на Youtube: “Голодні Ігри” або ж в кінці даної публікації.

Отож, щоб потрапити на прем’єру фільму «Голодні Ігри», яка відбудеться 22 березня 2012 року в Лондоні я готовий піти на що завгодно. В даному випадку це опис 5 основних (бо є ще і другорядні) причин, через які, саме я заслуговую там побувати.

Ну що ж, не будемо відкладати в довгий ящик і перейдемо до справи.

Причина 1. Заради того, щоб поїхати до Лондона я уже купив і почав читати та осмислювати роман Сюзанни Коллінз «Голодні Ігри». Причому урочисто клянусь закінчити читання якомога швидше. Це дозволить мені максимально точно оцінити і передати різницю між книгою та фільмом та поділитися всіма почуттями з вами, шановні читачі.

Окрім того, якщо я уже купив книжечку, то обов’язково маю отримати і автограф автора бестселера.

Причина 2. Одна із найголовніших. Я вже дуже давно обіцяю королеві Єлизаветі ІІ заїхати в гості на чай з молоком, та все ніяк не виходить, а тут така можливість підвернулась. Заодно і з 60-річчям правління привітаю. Більше того, я ще ж маю показати їй парочку футбольних фінтів, які сам Девід Бекхем не вміє робити.

Причина 3. Англійський гумор та англійський акцент – чим не причина, щоб побувати у столиці Великобританії. Підніміть руку хто не знає Містера Піткіна чи Містера Біна. Майже впевнений, таких немає, та якщо все ж таки ви підняли руку, то мерщій просвіщатися на рахунок цих популярних англійських коміків.

Англійський акцент – це взагалі окрема розмова. Для мене, людини, яка 4 місяці прожила в США і добряче наслухалась їхньої розмовної мови буде дуже корисно послухати, як розмовляють високошановні лорди, графи, маркізи, барони…ну і королева.

Причина 4. Писати мол я уже 100500 років мрію про те, щоб відвідати Лондон, англійську я знаю на хорошому рівні і т.п., достатньо банально. Тому я напишу так. Ще в дитинстві я перечитав майже всі детективи про Шерлока Холмса і навіть не можу собі уявити наскільки хвилююче почуття охопить мене, якщо все-таки мені вдасться хоча б одним оком поглянути, а можливо й відвідати славнозвісну квартиру на Baker Street 221B. А якщо ще й на скрипці Шерлока вдасться ненароком пограти, то це взагалі буде супер-пупер.

Причина 5. Ну і звичайно ж мені, як затятому футболісту та вболівальнику таких команд як Арсенал та Ліверпуль буде дуже цікаво посидіти у якому-небудь пабі і випити пивка із відомими на увесь світ англійськими фанатами. Не говорю уже про те, щоб відвідати один із матчів.

Причин ще є дуже багато, але від них попахує банальністю та прогнозованістю, тому їх включати у основний список не буду.

І звичайно, усі описані причини в свою чергу будуть і наслідками написання справді цікавих заміток, про поїздку. Думаю, читачам сподобається і вони залюбки підтянуться до мене в Лондон за порцією свіжого англійського дощу, чи гумору, чи чаю, чи пива, та взагалі байдуже за чим.

Вам може сподобатися

1 Коментар

Залишити коментар