23.02.2011 Коментарів 0 0 1757 Переглядів

23 лютого – День Захисника Вітчизни

[singlepic id=160 w= h= float=left]

Ну що ж, сьогодні на календарі 23 лютого, тому хочу привітати усіх, без виключення, чоловіків із Днем Захисника Вітчизни. Сподіваюся ви встигли до цього дня використати всі свої дезодоранти, затупити всі станки для бриття, розходувати свої парфуми та спорожнити усі балончики з гелями (пінками) для бриття.

Бо як показує практика, з року в рік, 23 лютого, наші кохані дівчатка полюбляють дарувати нам саме ці банальні подарунки. Недарма уже всюди ходить жарт про те, що 23 лютого – це День чоловічого дезодоранту, ну а 8 березня, відповідно, День помсти за дезодорант.

Та давайте не будемо про дівчат, та їхню фантазію, з приводу подарунків на 23 лютого. Про них будемо говорити вже за два тижні. А сьогодні я хочу привітати вас, нас, чоловіків зі святом та побажати гордо нести це, частенько нелегке, звання – мужчина.

Бажаю, щоб в житті нам довелося брати зброю тільки для тренування і з цікавості, та завжди для мирних цілей. У цей день хотілося б подякувати і віддати шану всім тим, хто колись поліг на полі бою у відданій боротьбі за наше з вами світле майбутнє. Будьте такими ж мужніми, справедливими, чуйними та благородними якими були ваші батьки.

[singlepic id=161 w= h= float=center]

І пам’ятайте, щоб стати чоловіком – мало ним народитися. Ще раз ВІТАЮ!

Ваш Олександр Дадак

Вам може сподобатися

Коментарів 0

Ще немає коментарів!

Ваш коментар може бути першим comment this post!