26.10.2011 Коментарів: 4 0 1661 Переглядів

Знову можна купити квитки на ЄВРО 2012

[singlepic id=284 w= h= float=left] Вітаю, шановні читачі життєво необхідного блогу, сьогодні хочу запропонувати вашій увазі дещо нетипову, але не менш цікаву статтю про квитки на ЄВРО 2012. Навряд чи існує в Україні людина, яка ще не знає, що наступного літа наша країна на пару із Польщею буде приймати один із найпрестижніших світових мундіалів.

Свято футболу триватиме майже цілий місяць і очікується наплив величезної кількості туристів. Але зараз не про них потрібно турбуватися, а про те, де і як купити квитки на ЄВРО-2012. Саме на це питання ви отримаєте відповідь у цій статті. Тому, шановні любителі футболу, прошу не перемикати сайт, а тиснути на ->

Отже, не буду вас мучити довгими історіями як взагалі можна було купити білети на матчі ЄВРО до сьогоднішнього дня. Справжні фанати знають, що 40 % усіх квитків продавались через офіційний сайт UEFA. Там потрібно було зареєструватися, вибрати потрібні квитки на бажані матчі, пройти відбір через лотерею і вже після цього викуповувати квиточки за допомогою банківських карт чи грошових переказів.

Нажаль, не всім випала можливість придбати ті квитки на євро 2012, які вони хотіли. Я більш ніж впевнений, що навіть зараз люди у пошуках відповіді на питання: де купити білети на євро 2012? та як купити білети на євро 2012? Все дуже просто – на тому ж сайті де ви реєструвалися у березні цього року. Його офіційна назва українською – Квитковий портал.

Так от, перейдемо до суті справи, зовсім нещодавно, буквально 3-4 дні тому мені прийшов на е-мейл лист із заголовком «Квитки на УЄФА ЄВРО 2012™ – Список очікування». Звичайно, що мене, як затятого вболівальника він дуже і дуже зацікавив.

У листі йшлося про те, що певна кількість квитків на матчі ЄВРО 2012 знову з’явилась у продажу і їх можна придбати через квитковий портал сайту УЕФА – тобто офіційно, без всіляких накруток. Також було зазначено, що кількість квитків обмежена і вони продаються за принципом живої черги. Далі йшли пункти (кроки), які потрібно виконати, щоб правильно і безперешкодно отримати білети на потрібні матчі мундіалю.

Можливість вибрати білети на матчі, які ти хочеш також була обмежена, тим не менш, це вже краще ніж нічого. Якщо, наприклад, мені у березні після лотереї, яку провело УЕФА були доступні лише квитки на 3-й матч збірної України у Донецьку, то цього разу вибір значно збільшився. Я уже придбав квитки на 2-й матч України, який відбудеться у Києві на стадіоні Олімпійський.

Однак обмеження на купівлю залишилися. Не можливо купити більше 4 квитків на один матч. Заборонено купувати квитки на матчі, які проходять в один і той же день. І не можна придбати білети в різних цінових категорія, нагадаю – всього є три категорії. Також оплатити обрані квитки тепер можна лише за допомогою банківської картки VISA чи MAESTRO.

Мало не забув, про найголовніше, обмеження по часу – квитки на ЕВРО можна буде придбати лише до 12 години центральноєвропейського часу 30 жовтня 2011 року. Не знаю навіщо таке обмеження, але мабуть воно необхідне, все-таки не дурні люди там сидять. Хоча, можливо, цю дату ще продовжать у разі якщо не будуть викуплені усі квитки.

Окрім того, на тому ж порталі з продажу квитків УЄФА ЄВРО 2012 з’явилась платформа для перепродажу ваших квитків, все чесно та прозоро. Так, що якщо з якихось причин ви не зможете відвідати свято футболу, то без проблем можете повернути свої кошти, а можливо навіть підзаробити.

Підсумуємо все написане вище:
– У вас є чудова нагода до обіду 30 жовтня придбати квитки на матчі ЄВРО 2012.
– Обов’язково перевірте свої електронні скриньки, можливо лист від УЕФА просто потрапив до папки зі спамом.
– Квитки на Євро продаються за принципом живої черги, тому не факт, що вони будуть ще доступні 29 чи 30 жовтня.
– Обмеження та правила купівлі ті ж самі, які діяли у березні цього року.
– Оплата можлива лише через картки Visa та Maestro.
– З’явилась можливість самому продати вже придбані білети через платформу перепродажу.

Також хочу застерегти вас від купівлі квитків через сумнівні сайти. ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ! Квитки на ЄВРО 2012 можна купити лише на квитковому порталі офіційного сайту УЕФА. Усі інші «кантори» – це скоріше за все обман або білети у них із значно завищеними цінами. Наприклад знайшов один із таких сайтів, який уже повним ходом продає квитки на фінал Євро 2012 та ще й за просто космічними цінами, які в 4-5 раз перевищують офіційні. Більше того, можливо я чогось не знаю, але як можна торгувати квитками, коли їх будуть доставляти лише за 2 тижні до початку футбольного свята, погодьтесь це насторожує.

Доречі, про ціни, на звичайні, групові матчі вони варіюються від 300 грн за квитки 3-ї категорії, 700 грн за квитки 2-ї категорії, і до 1200 грн за білети 1-ї категорії. В свою чергу максимальна ціна за квитки на фінал ЄВРО 2012 становить 6000 грн, якщо я не помиляюся.

Та не будемо про погане, не гайте свого часу і замовляйте потрібні вам квиточки на матчі ЄВРО, тим паче, що часу залишилось не так вже й багато. Якщо виникнуть будь-які питання, ласкаво прошу задавати їх у коментарях.

UPDATE 14.03.2012: Ще є квитки на всі 3 матчі збірної України на ЄВРО-2012. Але лише 1-ша категорія (найкраща) і не дешеві (мінімум 1500грн). Кого цікавить – звертайтесь до мене через контакти.

UPDATE 11.04.2012: Шановні відвідувачі сайту, мушу довести до вашого відому, що буквально вчора 10.04.2012 закрилися портали продажу і перепродажу квитків УЕФА. Їх готують до друку і відправлення усім замовникам. В зв’язку із цим, нажаль, більше не зможу допомогти у купівлі квитків на ЄВРО 2012. Співчуваю, але доведеться вам придбати квитки у перекупщиків за надвисокими цінами. Також, наскільки мені відомо, усі, хто замовляв квитки отримають їх по пошті в районі 10 травня 2012 року.

Ваш Олександр Дадак

Вам може сподобатися

Коментарів 4

  1. Vorobus
    Жовтень 27, 11:22 Відповісти
    Щось мені здається що перед Євро купити ті квитки можна буде де тілкьи можна, спекулянти спати не будуть. Цікаво було би сходити на гру у Львові за участю зібрної України, але на жаль, її тут не буде.
    • danc1r0k
      Жовтень 27, 11:29 Відповісти
      Знаєш, що треба робити коли здається? :) Краще не випробовувати долю і заздалегідь потурбуватися про свою присутність на матчах ЄВРО 2012, чи хоча б на 1-му з матчів. А навіть якщо і будуть квитки повсюду, то наші жадібні спекулянти будуть ціни за них просто космічні ставити. Тому, можна подумати не лише про свою присутність на євро, але й про свій гаманець. )
  2. Vorobus
    Жовтень 27, 11:23 Відповісти
    Також читав в неті інфу, що будуть проводитися різні лотереї, тобто виграти квиток можна буде і безкоштовно. :)
    • danc1r0k
      Жовтень 27, 11:31 Відповісти
      Оптимізм - це здорово, але ти тільки прикинь скільки охочих буде отримати квиточок на халяву і оціни реально свої шанси. Але то таке, діло твоє. Я нікого не жену в потилицю купувати бігом квитки. Просто хотів донести корисну, на мою думку, інформацію )

Залишити коментар